Someren

Weer icoon

vrijdag, 20 oktober

16°C

Someren

Weer icoon

vrijdag, 20 oktober

16°C

  Labels
 
Championship Course Icon Icon Icon Icon Icon
 
Peelrijtbaan Icon Icon Icon Icon Icon
 
Oefenfaciliteiten
- driving range Open
- putting green Open
- chipping green Open
- pitching green Open
- bunker green Open
 
delen
delen
  Labels
 
Championship Course Icon Icon Icon Icon Icon
 
Peelrijtbaan Icon Icon Icon Icon Icon
 
Oefenfaciliteiten
- driving range Open
- putting green Open
- chipping green Open
- pitching green Open
- bunker green Open
 

Trackman

Misschien heeft u het al gehoord ! De golfschool heeft een investering gedaan om de golfer nog beter van dienst te kunnen zijn. Met de aanschaf van een Trackman heeft de school Truly State of the Art in huis voor wat betreft golfles geven. Wat doet een Trackman nou precies?

Trackman is een radar apparaat dat van het begin tot het eind de balvlucht van uw slag meet en op een computerscherm weergeeft. Het apparaat meet precies; de soort balvlucht, de hoogte, de afwijking ten opzichte van het doel, de swingrichting, spin op de bal, invalshoek, swing snelheid, balsnelheid en de exacte Carry, totale afstand van de bal en nog veel meer....

Trainen met behulp van deze apparatuur biedt heel veel voordelen. U krijgt naast de aanwijzingen van ons, direct feedback van uw slagen grafisch op beeld gepresenteerd.  Alle metingen worden weergegeven in getallen. Op de Trackman zit een functie die uw slagen analyseert en daarna aangeeft hoe u dit kunt optimaliseren, met de berekeningen die voor u van belang zijn. Waar we normaal twee maanden mee bezig zijn, kan nu vele malen sneller, omdat we meteen weten waar we aan moeten gaan werken doordat de getallen niet liegen en daardoor zijn we sneller en efficiënter dan zonder deze gegevens.

Trackman wordt gebruikt door de beste coaches en spelers ter wereld, het geeft u inzichten die voorheen onmogelijk waren om door de ogen van de professional waar te nemen. Nu wordt meten echt weten en daardoor weten we meteen, wat we moeten aanpakken om uw swing beter te maken. Uw swingstijl wordt niet zozeer veranderd maar de effectiviteit van uw swing wordt aanmerkelijk beter.

Gebruik van de Trackman technologie is zeldzaam, in Nederland zijn er nog maar een paar locaties waar dit mogelijk is. De golfschool wil vooruit strevend zijn en mee doen op het hoogste niveau.  

Les inboeken

Ga naar de site van Golfbaan de Swinkelsche en aan de linkerkant ziet u als vijfde kopje de Golfschool staan. Klik hierop en ga dan naar de agenda (Golfacademie De Swinkelsche - rechts in beeld ). Bent u al geregistreerd dan weet u wel hoe u moet inloggen. Voor leden of geen leden die nog nooit op de agenda zijn geweest. U dient zich eerst te registeren (rechtsboven in beeld). Na uw registratie kunt u direct in onze online lesagenda komen. Klik op een gewenste lestijd en daarna komt er een keuzemenu van lessen. Klik dan op een Trackman les en met hoeveel personen. Het gaat tot maximaal 4 personen per les. Betaling van de lessen gaat contant of via de bank middels een factuur.


We zien u graag snel tegemoet bij een van de Trackman lessen. Wilt u nu al weten hoe de Trackman werkt, ga dan eens kijken op de site van www.trackmangolf.com