LUNCH en DINER

In ons clubhuis of op ons terras kunt u tijdens openingstijden van de golfbaan terecht voor een heerlijk hapje en drankje. Wij serveren lunch- en dinergerechten bereid met verse producten van diverse lokale leveranciers.

Ons restaurant is 7 dagen per week geopend. U bent altijd van harte welkom. Echter, adviseren wij u om even te reserveren voor lunch of diner zodat wij op de hoogte zijn van uw komst. Het zou kunnen voorkomen dat we geen ruimte hebben of dat we een groot evenement hebben waardoor het op het door u gekozen dag of tijdstip misschien niet helemaal uitkomt om te lunchen of dineren. Wij kunnen u dan telefonisch te woord staan om samen in overleg een andere dag of tijd te reserveren.

Heeft u een allergie of u volgt een dieet? Wij horen dat graag vooraf zodat we hier met eventuele inkopen al rekening mee kunnen houden.

Wij serveren een regelmatig wisselend menu wat u kunt vragen aan onze medewerkers of op de krijtborden kunt zien. Wij vinden het prettig als u vooraf reserveert. U kunt telefonisch of per e-mail reserveren; bel 0493-494422 of per e-mail info@golfbaandeswinkelsche.nl .

Onze lunchgerechten zijn te bestellen tussen 11.00uur en 16.00uur – dineren kan vanaf 17.00uur.

Wij serveren vanaf 17.00uur een driegangen keuze menu à €37,50. Reservering voor dit menu is zeer aan te raden. *

Impressie van het menu van februari/maart.

Voorgerechten € 10,00
Crispy sushi california met krab
Rundercarpaccio met gemarineerde tomaat, balsamico & rode ui
Carpaccio van rode biet met feta, pistache en balsamico glaze (V)
Hoofdgerechten € 22,50
Gebakken zalm met honing mosterd saus
Varkens roast rib met pepersaus
Vegetarische burger met paddenstoelen, ui & rode biet (V)
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur
Nagerecht € 7,50
Yoghurt bosvruchten ijs tombe met rood fruit coulis

* Gerechten in het menu kunnen op ieder moment worden aangepast en zijn een impressie van het menu. Het menu bestaat altijd uit een keuze van vlees/vis of vegetarisch.
Indien u niet vooraf reserveert kan het zijn dat het menu niet beschikbaar is. Wij hanteren een no-waste policy waardoor het kan voorkomen dat producten niet voorradig zijn.

 

Naast dit menu serveren wij vanaf 1 maart ook een krijtbordmenu met een aantal (kleinere) gerechten waarvoor u niet per sé hoeft te reserveren.

    LUNCH en DINER