Helaas kan onze Scrooge Scramble net zoals vorig jaar niet doorgaan op de manier die we voor ogen hadden. Maar, gezondheid voorop en toch lekker naar buiten! Daarom presenteren wij onze Christmas To Go!

Christmas to go. De kosten hiervan zijn €10,- per persoon voor leden en €60,- per persoon voor niet-leden. Dit houdt het volgende in, U krijgt bij ontvangst koffie met een worstenbroodje to go, en verse erwtensoep in de baan als u hole 9 bent gepasseerd.

Dit is het enige wat mogelijk op deze 2e Kerstdag! U kunt alleen telefonisch of per e-mail een starttijd reserveren voor deze dag. En deze starttijd kost dan dus voor leden €10,- en voor niet leden €60,- per persoon.  Starttijden zijn voor maximaal 4 personen te reserveren (2x 2 personen)

9 holes is ook mogelijk, de kosten blijven dan €10,- voor leden en €40,- voor niet leden. (koffie en worstenbrood bij ontvangst, en erwtensoep na afloop).

 

Mensen die zich ingeschreven hadden voor de Scrooge Scramble hebben als eerste de kans gekregen een starttijd te boeken.

Vanaf woensdag zullen ook andere spelers kunnen en mogen reserveren voor deze dag. Dit kan alléén telefonisch of per e-mail!

Op 25 december en 1 januari zijn wij gesloten.

Voor alle overige dagen kunt gewoon lekker komen golfen. Wij hebben een uitgebreide Afhaal en bezorglijst met diverse drankjes en hapjes, o.a. tosti’s, soep en warme chocomel of koffie.