Enthousiaste collega’s (M/ V) gezocht voor onze golfbaan!

Golfbaan de Swinkelsche in Someren is op zoek naar fulltime en parttime medewerkers.

Allround horeca medewerkers voor de bediening en een medewerker voor in de keuken! Nog geen horeca ervaring? Geen probleem!

Ben je gastvrij, servicegericht en werk je graag in een team, reageer dan direct!

Allround medewerker bediening (per direct)

Als medewerker bediening zorg je samen met ons horeca team voor een gastvrije ontvangst en topverzorging van onze gasten. Van A tot Z verzorgen wij onze gasten in het clubhuis, het restaurant en op het terras met als doelstelling dat ze allemaal weer terug blijven komen! Ben je in het bezit van je horecapapieren of heb je horeca ervaring of wil je gewoon graag in de horeca werken, je bent van harte welkom!

Oproepkrachten horeca (per direct)

Voor ons gezellig horeca-team zoeken wij ook oproepkrachten. Ben je minimaal 1 weekenddag beschikbaar? En misschien na je (eind)examens of na schooltijd ook doordeweeks of ‘savonds? Lijkt het jou leuk om te werken in een prachtige omgeving, in een leuk gezellig horeca team. Misschien heb je nog geen ervaring? Maar dat kan geleerd worden! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij bieden een mooi uurloon, extra fooi en ideale horecawerktijden waarbij je naast werk ook nog kunt genieten van je sociale leven!  Bel 0493-494422 mail derk@golfbaandeswinkelsche.nl of kom langs!

Kok / Allround medewerker keuken (v.a. juli/aug)

Als kok / allround medewerker keuken zorg je samen met ons horeca team voor een gastvrije ontvangst en topverzorging van onze gasten. Van A tot Z verzorgen wij onze gasten in het clubhuis, het restaurant en op het terras met als doelstelling dat ze allemaal weer terug blijven komen! Ben je in het bezit van je horecapapieren of heb je keuken ervaring of wil je gewoon graag in de horeca werken, je bent van harte welkom!

Solliciteer direct!

Uiteraard zijn dit beknopte omschrijvingen van wat de functies inhouden; ben je geïnteresseerd en/ of wil je meer weten, neem dan contact op met Derk Jolles, 0493-494422.

Wij bieden je in ieder geval een leuke, uitdagende baan in een gezellige werkomgeving met bijpassend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een goede pensioensregeling, gratis mogelijkheid te (leren) golfen),waarbij je minimaal 1 dag in het weekeinde vrij bent én je GRATIS mag golfen en je iedere maand een mooie fooi verdient!.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een gezellig team in een sportieve, recreatieve werkomgeving, mail dan je sollicitatie met cv naar derk@golfbaandeswinkelsche.nl. We zijn op zoek naar zowel fulltime als parttime medewerkers!

Ben je getipt door iemand? Geef het aan ons door in je sollicitatie en diegene krijgt een waardebon van €100,- te besteden op onze golfbaan!