GOLFPRO EDITH EIJKEMANS WINTERLESSENHet najaar is weer in zicht, vandaar dat ik jullie graag infomeer over het winterlessen pakket.

WinterlessenHet lessenpakket bestaat uit 10 lessen in de maanden oktober, november, december 2022, januari, februari en maart 2023. De lessen worden in overleg gepland.De eerste les is een “priveles” van 25 minuten. Tijdens deze privéles wordt samen gekeken naar verbeterpunten en de wensen ten aanzien van je golfspel. Deze les wordt ondersteund door de trackman! én met videobeelden. Na de les ontvang je per mail de aandachtspunten van desbetreffende les. Aansluitend wordt een programma op maat gemaakt voor de 9 opvolgende groepslessen van 55 minuten per les.

Ook na het volgen van de groepslessen ontvangen jullie als groep per mailbericht de aandachtspunten van de les.

Kosten winterlessen pakket (1 privéles en 9 groepslessen) :

  • 2 personen € 315,00 per persoon;
  • 3 personen € 235,00 per persoon;
  • 4 personen € 190,00 per persoon.

Indien gewenst kan er ook een winterlessen pakket worden gevolgd door 1 persoon (prijs op aanvraag). Ook kun je je aanmelden met een eigen samengestelde groep golfers. Maar wil je graag in groepsverband lessen en heb je geen golfmaatje, laat het dan weten dan probeer ik een leuk groepje voor je samen te stellen.Heb je vragen of specifieke leswensen, neem vrijblijvend contact met mij op zodat ik een programma op maat maak.

REGRIPPEN GOLFCLUB(S)Al is de club kwalitatief een topper, als de grip niet goed is verliest de club zijn kwaliteit!

De grip is een klein maar heel belangrijk onderdeel van de club. Bij golfslagen met de clubs worden niet alleen uitzonderlijke snelheden gehaald, maar ook sterke krachten uitgeoefend. Op het materiaal en op uw lichaam. Daarbij voelt u de slag vanaf het contact van het clubhoofd met de bal via de schacht en de grip met uw handen. U kunt een golfgrip wel vergelijken met de banden van uw auto. Het is dus belangrijk om regelmatig uw grips te controleren en u te laten adviseren.Ik doe dat graag en let onder andere op de volgende punten:– Slijtage oude grip: kijken naar bijzonderheden;– Dikte van de grip: grootte van de hand en de vingers;– Materiaal grip: snelheid van de swing/weersomstandigheden

Bij het regrippen van uw golfclubs maak ik gebruik van een professioneel gripping station. Zo kunnen uw clubs snel worden voorzien van nieuwe grips en zitten ze weer kaarsrecht op de club.Heeft u vragen of twijfelt u over de kwaliteit en/of juistheid van uw grips, neem geheel vrijblijvend contact met mij op.Met sportieve groet,Edith EijkemansPGA A Professional06 25 24 24 89