CROSS COUNTRY maandag 19 juni 10 jaar De Swinkesche

Van hot naar hèr dwars door de baan

De eerste wedstrijd van de week laat u de baan bespelen zoals u nog nooit gedaan heeft. We hebben een parcours uitgezet waarbij u dwars door de baan 18 holes par 71 speelt. Je komt zowel een par 2 als een par 7 tegen. Laat u verrassen en bekijk de baan een keer van een hele andere kant. 

Je kunt je aanmelden als team (max 4) maar ook individueel. De wedstrijdleiding zal uiteindelijk flights van 4 samenstellen. Er wordt gespeeld Stableford Individueel, maar ook de opgetelde teamscore telt.

We starten met koffie/thee met iets lekkers, tussendoor is er baancatering en een drankje. Na afloop wordt er een dagschotel geserveerd. ( drankjes eigen rekening) Tijdens deze dagschotel vindt de prijsuitreiking plaats voor zowel de individuele scores als de teamscores.

Voor aanvang krijgt iedere flight een Caddy-boekje met informatie over de holes en een speciale scorekaart. Let bij de start goed op dat je op de juiste T-box staat en naar de juiste vlag speelt. Let er ook vooral op dat je veilig speelt!

Spelregels:

Aanvang shotgun: 13.00 uur

Iedereen meldt zich 45 minuten voor aanvang bij de wedstrijdleiding. Ruim op tijd volgt de speluitleg waarna we naar de holes vertrekken.

Extra toevoegingen:

  1. We spelen netto stableford. ( bij geen resultaat meer te behalen raap je je bal op.
  2. Zoektijd maximaal 3 minuten, let op de flight achter je.
  3. Dames spelen vanaf rood, heren vanaf geel.
  4. Inschrijfgeld: Speelrechtleden € 20,00, Peelrijt- en registratieleden: € 70,00, Gasten ( vanaf 1 juni indien niet vol) € 87,50
  5. Inschrijving start op 19 april 2023.
  6. We spelen een shotgun.
  7. Na sluitingsdatum afmelden, geef dit telefonisch door aan de wedstrijdleiding.

Na beëindiging golfronde kaarten afgeven bij de wedstrijdleiding in verband met controle.

Wedstrijdleiding: Marcel Smits, John Mansveld en Rian Tielen.

Klik hieronder op de foto’s om een voorproefje van de verschillende holes te zien!

CROSS COUNTRY