GASTEN

Als gast bent u van harte welkom op de Swinkelsche. Wilt u een rondje komen golfen? Dan kunt u telefonisch reserveren of per e-mail een starttijd aanvragen. Ook als groep bent u van harte welkom. Kijk bij onze diverse arrangementen voor een complete invulling van uw golfdag.

Ook als u niet wilt golfen bent u van harte welkom bij ons. Ons restaurant met terras is 7 dagen per week geopend vanaf 8.30uur. De keuken is geopend vanaf 11.00uur waarbij we heerlijke lunchgerechten en borrelhapjes serveren. Voor de avond serveren we een wisselend menu welke u kunt vinden op onze krijtborden of aan de receptie.

Wilt u een feestje of borrel organiseren? Wilt u als bedrijf of vereniging vergaderen op een unieke locatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben 2 vergaderruimtes die beschikbaar zijn tot 50 personen.

Ook bieden wij diverse arrangementen aan. Arrangementen mét of zonder eten of Arrangementen met overnachting in een van de hotels in de omgeving van Someren.

Belangrijk om te weten voor onze gasten

– Greenfeespelers dienen zich uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de starttijd te melden bij de receptie.
– Honden zijn helaas niet toegestaan in ons restaurant, op ons terras én onze golfbaan.
– U dient als golfer ten alle tijden uw (digitale) NGF-pas te kunnen overleggen, op de baan golfkleding en -schoenen te dragen.
– Leden van ANWB golf krijgen onder vertoon van hun golfpas 10% korting op de greenfee.
– Wij hebben geen speciale kortingsregelingen voor golfpro’s, voorzitters en/of secretarissen.
– Er zijn 4 elektrische laadpalen aanwezig, op basis van beschikbaarheid kunt u uw elektrische auto opladen.

GASTEN