Verslag van de Funwedstrijd HALF OM HALF 30 Januari 2022

 

Vandaag hadden we de aftrap van het seizoen voor de funwedstrijden 2022. In samenwerking met de BV (lees de golfbaan) hebben we speeltijd gekregen om op een zondag in de maand een shot-gun te organiseren. De nadruk ligt op Fun, een gezellige nazit en ook nog een beetje een wedstrijd.

Wat een geluk hadden we met het weer, lekker veel zon en een beetje wind. De baan lag er weer prachtig bij! We speelden een vorm van netto teamstrokeplay. Iedereen kreeg een kaart van de kleine en de grote baan met daarop zijn handicap verrekening. De bedoeling was dat iedereen op zijn eigen kaarten het netto resultaat vermelde en de wedstrijdleiding bepaalde dan de team score. Het invoeren wat normaal via de computer gebeurd, moest nu handmatig. We gaan onderzoeken voor de volgende keer of we onze scores ook via de computer kunnen invoeren. De dames hadden deze keer pech, de tee-boxen (rood) op de kleine baan waren allemaal naar achteren gezet.

Uiteindelijk was er dan de prijsuitreiking:

1e plaats team 8 met een netto gemiddelde van 70,75

Annie Mouwen, Jan Driessen, Philip Stokvis, Marjan Peijnenborgh-Blom:    Gefeliciteerd!

2e plaats team 7 met een netto gemiddelde van 72,00

3e plaats team 9 met een netto gemiddelde van 73,00

De Neary voor de dames was voor Mirjam Thijssen en de heren voor de heren Fons Pouwels.

De dag winnaars kregen een horeca bon en een puzzelstukje. De puzzelstukjes tellen meer voor het overall kampioenschap funwedstrijden. Dus diegenen die de meeste stukjes heeft wint nog een leuke prijs aan het einde van het jaar. De heren winnaars waren helaas niet bij de prijsuitreiking aanwezig, de dames hebben hun prijzen in ontvangst genomen. Dus heren jullie hebben nog iets tegoed van de dames!

John en ik hebben veel positieve reactie ontvangen en we vinden het fijn dat jullie een leuke middag hebben gehad. Maar zaken kunnen altijd beter. We gaan het een en ander evalueren wat we beter kunnen doen. We houden ons aanbevolen voor jullie input. Voor ons zelf hebben we de volgende punten die beter kunnen: invoeren scores op de computer, speeltempo (hoe kunnen we binnen de aan ons gegeven speeltijd van de baan blijven), het eerste drankje na de wedstrijd sneller uitserveren. Ook gaan we kijken of er een dagmenu kan worden geregeld voor “een speciale prijs”. Foto’s toevoegen aan het verslag voor op de website.

 

De wedstrijdleiding,

John & Rein

HALF OM HALF 30 JANUARI 2022