Enthousiaste collega’s (M/ V) gezocht voor ons horecateam

Golfbaan de Swinkelsche in Someren is op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die graag afwisselend werk doen. In de bediening, achter de bar, helpen in de keuken. Alles komt voorbij!
Nog geen horeca ervaring? Geen probleem!

Ben je gastvrij, servicegericht en werk je graag in een team, reageer dan direct!

Weekendhulpen/vakantiekrachten horeca (per direct)

Voor ons gezellig horeca-team zoeken wij ook weekendhulpen. Ben je minimaal 1 weekenddag beschikbaar? En misschien na je (eind)examens of na schooltijd ook doordeweeks of ’s avonds? Lijkt het jou leuk om te werken in een prachtige omgeving, in een leuk gezellig horeca team. Misschien heb je nog geen ervaring? Maar dat kan geleerd worden! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij bieden een mooi uurloon, maandelijks extra fooi en ideale horecawerktijden waarbij je naast werk ook nog kunt genieten van je sociale leven!  Bel 0493-494422 mail derk@golfbaandeswinkelsche.nl of kom langs!

Allround medewerker bediening

Als medewerker bediening zorg je samen met ons horeca team voor een gastvrije ontvangst en topverzorging van onze gasten. Van A tot Z verzorgen wij onze gasten in het clubhuis, het restaurant en op het terras met als doelstelling dat ze allemaal weer terug blijven komen! Ben je in het bezit van je horecapapieren of heb je horeca ervaring of wil je gewoon graag in de horeca werken, je bent van harte welkom!

Kok / Allround medewerker keuken

Als kok / allround medewerker keuken zorg je samen met ons horeca team voor een gastvrije ontvangst en topverzorging van onze gasten. Van A tot Z verzorgen wij onze gasten in het clubhuis, het restaurant en op het terras met als doelstelling dat ze allemaal weer terug blijven komen! Ben je in het bezit van je horecapapieren of heb je keuken ervaring of wil je gewoon graag in de horeca werken, je bent van harte welkom!

Solliciteer direct!

Uiteraard zijn dit beknopte omschrijvingen van wat de functies inhouden; ben je geïnteresseerd en/ of wil je meer weten, neem dan contact op met Derk Jolles, 0493-494422.

Wij bieden je in ieder geval een leuke, uitdagende baan in een gezellige werkomgeving met bijpassend salaris, maandelijkse uitbetaling van de verdiende fooi en gunstige horecawerktijden waardoor je sociale leven ook gewoon nog door kan gaan.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een gezellig team in een sportieve, recreatieve werkomgeving, mail dan je sollicitatie met cv naar derk@golfbaandeswinkelsche.nl.