Eindelijk, het lijkt toch goed te komen met het golfseizoen.

Wat fijn dat het zonnetje weer is gaan schijnen en dat betekent dat de baan ook snel weer opdroogt!

De omstandigheden zijn alweer prima! De greens, teeboxen, surroundings en fairways worden alweer volop gemaaid. Het groene gras komt weer uit de herfstachtige winterslaap.
De goede aanleg van de golfbaan, veel drainage en zandgrond, zorgt ervoor dat de ondergrond bij goede weersomstandigheden snel weer opdroogt. Er kan mede daarom nu alweer gespeeld worden met buggy’s!

Omdat de hele winterperiode zo ontzettend nat was hebben we besloten 20% korting te geven op de normale tarieven. Gelukkig worden de omstandigheden nu snel beter en kunt u hier ook nog volop van genieten! Wij geven namelijk ook met het mooie weer nog de hele maand maart 20% korting op de greenfee!

18 holes Championship Course – €56,- ipv € 70,-
9 holes Championship Course – €38,- ipv € 47,50

Dagkaart Peelrijtbaan Par 3 – €22,- ipv € 27,50

Heeft u graag een compleet golfarrangement met koffie/thee en gebak bij ontvangst, 18 holes greenfee en driegangendiner na afloop? Dan betaalt u hiervoor de hele maand maart slechts €99,- per persoon.

Wilt u daarom lekker komen golfen met korting in de maand maart? Dan bent u van harte welkom! Een reservering is snel gemaakt via e-mail: info@golfbaandeswinkelsche.nl of met een telefoontje: 0031(0)493-494422