Lekker golfen, trainen of leren golfen onder de zon in Andalusië!

Voor leden van de Golfhorst en de Swinkelsche een speciale korting.

Finca Sueño de Vida en Golfacademy Sueño de Vida organiseren graag een golfvakantie op maat geheel op uw wensen afgestemd……….|
Ook is het mogelijk om een geheel verzorgde golfreis naar Andalusië maken!

Van maandag 30 september 2024 t/m maandag 7 oktober 2024 organiseren wij een bijna compleet verzorgde golfweek. Zelf hoeft u alleen de vliegtickets en de reisverzekering te regelen.
Ook zijn er mogelijkheden in andere weken van oktober 2024 t/m april 2025. Het minimum aantal personen is vier. We kunnen in onderling overleg een passende datum organiseren.

Wat is er allemaal voor U geregeld:

Vervoer van het vliegveld naar Finca Sueno de Vida en retour, vervoer naar de golfbanen, activiteiten en restaurants, inclusief ruim ontbijt, lunchpakket en avondeten (2-gangenmenu en 2 drankjes). Vier golfdagen op Alhaurin Golf en Lauro Golf. Mogelijkheid voor wandelen Caminito de Rey (kaartje 25 euro), bezoek Malaga stad en Mijas Pueblo.

Er is plaats voor totaal 8 personen. Casa Palma (4 personen, 2 slaapkamers en 1 badkamer), Casa Rosa 1 (2 personen en 1 badkamer), Casa Rosa 2 (2personen, 2 slaapkamers en 1 badkamer). Alle huisjes zijn voorzien van uitstekende boxspring bedden en goede airco/verwarming. Dit alles voor slechts 999 euro p.p.

Aanmelden is mogelijk per mail of telefoon. Bij vragen neem gerust contact op.

www.fincasuenodevida.com of www.golfacademy-suenodevida.com

 

Tot ziens in Spanje,

Met vriendelijke groet, Kind regards, Saludos Cordiales

Ruud & Nicole Vermeer

Finca Sueño de Vida
Camino las barrancas 161
29130, Alhaurín de la Torre (Málaga)
0034-685139057

info@finca-suenodevida.com
www.finca-suenodevida.com