NIEUWE LEDEN

Welkom aan alle nieuwe leden van Golfvereniging ‘de Swinkelsche’

We heten je van harte welkom als nieuw verenigingslid op onze mooie golfbaan de Swinkelsche.

Ben je nog geen lid, maar wil je informatie over de verschillende lidmaatschappen, neem dan contact op met de receptie: 0493 – 494422.

Iedereen herinnert zich nog het begin van zijn lidmaatschap; je weet nog niet waar alles zich bevindt, hoe het allemaal werkt, tot wie je je kunt wenden voor vragen en je wilt graag wat meer leden leren kennen om je op je gemak te voelen in deze nieuwe omgeving.

Helaas is door het Coronavirus behoorlijk wat roet in het eten gegooid. Hierdoor waren we, begin dit jaar, niet in staat om een bijeenkomst te organiseren om je wegwijs te maken op de nieuwe golfclub. Update 11 juni 2021: Als alles doorgaat zoals het zich nu laat aanzien, plannen wij direct na de zomervakantie een bijeenkomst voor de nieuwe leden. Wordt je in tussentijd nieuw lid, dan krijgen wij jouw gegevens en zullen je een welkomstbrief toesturen. Na de zomer volgt dan een uitnodiging voor een bijeenkomst voor de nieuwe leden.

Maar wie zijn wij?

Wij, Nelly Noordman en Philip Stokvis, heten je van harte welkom bij onze vereniging; samen willen wij er voor zorgen dat je je als nieuw lid snel thuis voelt en dat de vereniging zoveel mogelijk aan je verwachtingen voldoet.

Onze gegevens
Nelly Noordman        nellynoordman@gmail.com          Mobiel  06-57857283
Philip Stokvis             phstokvis@gmail.com                     Mobiel  06-23443552

We zullen je dus even op deze manier van de nodige informatie moeten voorzien, voordat we hopelijk ergens in het voorjaar een bijeenkomst gaan organiseren en fysiek kennis kunnen maken met onze nieuwe leden.

Voor de meeste vragen over bijv. baanreservering( tot 5 dagen vooruit), huur locker, huur buggy  kun je rechtstreeks bij de receptie in het clubhuis terecht.  Alle informatie vind je op www.golfbaandeswinkelsche.nl Telefonisch is het clubhuis te bereiken op 0493-494422

Ook handig de info op E-Golf met betrekking tot verenigingsinformatie: Klik hier: 
Hier vind je alle gegevens van (bestuurs)-leden, clubwedstrijden en competities waar je aan mee kunt doen. Zorg er wel voor dat je je inloggegevens vraagt bij de receptie in het clubhuis!

Een foto van jezelf erbij zetten is misschien wel zo leuk!

Via deze link [klik]kun je ook inschrijven voor de competities van de club, welke gehouden worden op dinsdag-en zaterdagochtend. Op deze manier speel je met en tegen andere clubgenoten. Zodra de Corona crisis achter de rug is, en we weer op een normale manier met elkaar kunnen omgaan, zijn er dagprijzen aan deze competities verbonden. En natuurlijk de eeuwige roem wanneer jij een prestatie van formaat levert op een competitiedag. Bijv. een Birdie of je bent dagwinnaar.

Dit is een prima manier om andere leden te leren kennen, lijkt ons!

Als je een keer een flight wilt reserveren met een onbekende clubgenoot, dan zet je bij de reservering “golfmaatje”. Iemand anders, die ook die dag alleen is, weet nu dat jij op zoek bent naar een flightgenoot en zal contact met je opnemen middels mail of telefoonnummer. Zorg wel dat je deze gegevens in je profiel zet bij E-Golf4U.

On-line reserveren voor een flight kun je tot 5 dagen van te voren. Dit doe je door hier te klikken. [klik]

LET OP: dit geldt niet voor registratieleden, die moeten zich aanmelden via de receptie in het clubhuis!

Wij hopen je, helaas op een wat onpersoonlijke manier, toch een beetje op weg geholpen te hebben bij je nieuwe vereniging en we hopen ergens in het voorjaar een bijeenkomst te kunnen organiseren.

Als er vragen zijn neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen je graag wegwijs bij je nieuwe vereniging!

Met sportieve groet,

Nelly en Philip

NIEUWE LEDEN