Welkom aan alle nieuwe leden van Golfvereniging ‘de Swinkelsche’

Beste nieuw lid!

We heten je van harte welkom als nieuw verenigingslid op onze mooie golfbaan de Swinkelsche.

Iedereen herinnert zich nog het begin van zijn lidmaatschap; je weet nog niet waar alles zich bevindt, hoe het allemaal werkt, tot wie je je kunt wenden voor vragen en je wilt graag wat meer leden leren kennen om je op je gemak te voelen in deze nieuwe omgeving.

Maar wie zijn wij?

Wij, Rein Thijssen, Philip Stokvis en Barbara Smits, heten je van harte welkom bij onze vereniging; samen willen wij er voor zorgen dat je je als nieuw lid snel thuis voelt en dat de vereniging zoveel mogelijk aan je verwachtingen voldoet.

Onze gegevens;

Voor de meeste vragen over bijv. baanreservering( tot 5 dagen vooruit), huur locker, huur buggy  kun je rechtstreeks bij de receptie in het clubhuis terecht.

Alle informatie vind je op www.golfbaandeswinkelsche.nl

Telefonische is het clubhuis te bereiken op 0493-494422

Ook handig is de site;  https://swinkelsche.e-golf4u.nl/leden/website/

Hier vind je alle gegevens van (bestuurs)-leden, clubwedstrijden en competities waar je aan mee kunt doen. Zorg er wel voor dat je je inloggegevens vraagt bij de receptie in het clubhuis!

Een foto van jezelf erbij zetten is misschien wel zo leuk!

Op deze site kun je ook inschrijven voor de competities van de club, welke gehouden worden op dinsdag-en zaterdagochtend. Ook op de donderdagavond is er een wedstrijd op de Par 3 baan, maar alleen van april t/m september. Op deze manier speel je met en tegen andere clubgenoten en zijn er dagprijzen aan deze competities verbonden. En natuurlijk de eeuwige roem wanneer jij een prestatie van formaat levert op een competitiedag. Bijv. een Birdie of je bent dagwinnaar.

Dit is een prima manier om andere leden te leren kennen, lijkt ons!

Los van deze reguliere wedstrijden zijn er nog tal van andere wedstrijden, welke door het jaar georganiseerd worden. Op de website van onze vereniging staat een evenementenkalender.

Als je een keer een flight wilt reserveren met een onbekende clubgenoot, dan zet je bij de reservering “golfmaatje”. Iemand anders, die ook die dag alleen is, weet nu dat jij op zoek bent naar een flightgenoot.

On-line reserveren voor een flight kun je tot 5 dagen van te voren. Dit doe je op;

https://swinkelsche.teetime.e-golf4u.nl/app/booking/teetime

LET OP: dit geldt niet voor registratieleden, die moeten zich aanmelden via de receptie in het clubhuis!

Wij hopen dat we je een beetje op weg geholpen hebben bij je nieuwe vereniging en organiseren iedere 3de zaterdag van de maand een bijeenkomst voor nieuwe leden. Hier krijg je vanzelfsprekend een uitnodiging voor.

Als er vragen zijn neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen je graag wegwijs bij je nieuwe vereniging!

Met sportieve groet,

Rein, Philip en Barbara

NIEUWE LEDEN