LUNCH en DINER

In ons clubhuis of op ons terras kunt u tijdens openingstijden van de golfbaan terecht voor een heerlijk hapje en drankje. Wij serveren lunch- en dinergerechten bereid met verse producten van diverse lokale leveranciers.

Ons restaurant is 7 dagen per week geopend. U bent altijd van harte welkom. Echter, adviseren wij u om even te reserveren voor lunch of diner zodat wij op de hoogte zijn van uw komst. Het zou kunnen voorkomen dat we geen ruimte hebben of dat we een groot evenement hebben waardoor het op het door u gekozen dag of tijdstip misschien niet helemaal uitkomt om te lunchen of dineren. Wij kunnen u dan telefonisch te woord staan om samen in overleg een andere dag of tijd te reserveren.

Heeft u een allergie of u volgt een dieet? Wij horen dat graag vooraf zodat we hier met eventuele inkopen al rekening mee kunnen houden.

Wij serveren een regelmatig wisselend menu wat u kunt vragen aan onze medewerkers of op de krijtborden kunt zien. Wij vinden het prettig als u vooraf reserveert. U kunt telefonisch of per e-mail reserveren; bel 0493-494422 of per e-mail info@golfbaandeswinkelsche.nl .

LUNCH en DINER