Nummer 9 van Nederland in de World top 100. Beoordeeld door een panel van 10 Europeanen en een Australiër. Werd uit alle banen van Europa een top 100 samengesteld. Daaruit zijn per land ook lijsten gemaakt. In die lijst van Nederland staat Golfbaan de Swinkelsche te pronken op  plaats nummer 9! Supertrots op deze topnotering!

Maak kennis met het beoordelingspanel Golf World Top 100 Continentaal Europa: We hebben een uitzonderlijk panel samengesteld met een enorme kennis van de golfbanen op het vasteland van Europa. Naast dit panel, dat golfbanen over het hele continent markeerde, hebben we ook jarenlang vertrouwd op het inzicht van experts in alle belangrijke landen om ervoor te zorgen dat we geen middel onbeproefd lieten.

Dit panel bevat uit: Spanje, Alfonso Erhardt; Portugal, Sean Corte-Real; Nederland, Ruben van der Zaag; Frankrijk, Jean-François Bosse; Zweden, Olle Dahlgren; Denemarken, Thomas Vennekilde; Finland & Estland, Teemu Tyru en Zwitserland, Franco Carabelli.

Chris Bertram: De redacteur van de Golf World Top 100 heeft 91 van de 100 en 26 van de 40 kanshebbers gespeeld.
Joerg Beringer: De Duitser is een professional in de reisindustrie en heeft meer dan 60 van de 100 gespeeld.
Peter Bjerkeseth: De Noor is een Scandinavische expert, maar reist ook veel naar Zuid-Europa.
Nigel en Suzanne Butler: het in Brussel gevestigde duo runt Where2Golf.com en heeft meer dan 80 van de 100 banen gespeeld.
Xavier Champagne: De Belg heeft bijna de hele top 50 gespeeld – plus heeft de beste naam!
Peter Gammie: Woont in Frankrijk en is een expert op het gebied van cursussen naast de belangrijkste kanshebbers in Spanje en Portugal.
David Jones: Een bereisde Schot met specifieke expertise in Frankrijk, Portugal, Duitsland, Zwitserland en Nederland. Ook Twitter’s UK Golf Guy.
Darius Oliver: Australische architect en schrijver die in bijna elke hoek van het continent is geweest.
Dirk Schaeffer: Een Duitser die graag naar de minder betreden banen van Europa reist.
Hans-Joachim Walter: Nog een Duitser, die 95 van de 100 heeft gespeeld en een ijverig documenteerder is van zijn uitspraken.

 

“The final Netherlands course in our Continental top 100 list. It is a fun layout with plenty of on going holes. Playable for all and liked by everybody” ?