Download

Download Swinkelsche Plattegrond

DOWNLOAD

BAANINFORMATIE

Het ontwerp van de 27 holes golfbaan is gemaakt door Golfbaanarchitect Frank Pont. Hij is in 2010 door Golf Weekly uitgeroepen tot meest succesvolle golfbaanarchitect van Nederland.

Natuur, rust en ruimte typeren deze golfbaan! Brede fairways, een goede routing, grote greens met flinke glooiingen en grote bunkers met grillige randen, bos, heide, water; dat is De Swinkelsche. Zowel de 18 holes Championship Course als de 9 holes PAR-3 baan zijn zeer gevarieerd, waardoor de golfer zich nooit zal vervelen!

De golfbaan is zo aangelegd dat u het gehele jaar met buggy en trolley kunt spelen op zomertees en zomergreens, waardoor de baan het hele jaar door qualifying is!

DIRECT CONTACT

Klik hier voor direct contact.

CHAMPIONSHIP COURSE

De 18 holes van de Championship Course liggen op een oppervlakte van zo’n 90 hectare en zijn omsloten door bossen, grote waterpartijen en prachtige heide. De grillig gevormde bunkers maken het plaatje compleet! Verschillende holes zijn op diverse manieren te bespelen waardoor ze een gevorderde golfer voldoende uitdaging bieden, maar door de brede fairways is het ook leuk voor de beginnende speler.
Minimale vereiste om de Championship Course te mogen spelen is handicap 54. U dient altijd een NGF-pas te kunnen overleggen. Bij flights van 2, 3 of 4 personen plaatsen wij nooit (zonder overleg) andere spelers bij. Houdt tempo in de baan, draag zorg voor de baan, denk aan de etiquette. Laat een snellere flight door, wanneer u zelf ruimte vrij hebt voor u. Zet uw golftas alvast richting de volgende tee, houdt snelheid in het spel. Ready Golf.

U kunt voor de Championship Course gebruik maken van een buggy. Reserveer deze voor u gaat spelen.
De lijst met Playing Handicaps voor heren en dames.

PEELRIJTBAAN

Rondom de aquarange en in de bossen liggen de 9 holes van de Peelrijtbaan. De baan heeft zijn naam te danken aan het beekje wat door de gehele golfbaan stroomt. De holes bieden voor een beginnende speler een mooie kennismaking met de golfsport. Minimale vereiste de Peelrijtbaan te mogen spelen is baanpermissie of hcp 54. Ook deelnemers van een clinic kunnen hier een goede indruk van het golfspel krijgen. Zij kunnen de Peelrijtbaan tijdens een clinic spelen onder begeleiding van een golfprofessional.

Ook de Peelrijtbaan is Qualifying. Klik HIER voor de lijst met Playing Handicaps

OEFENFACILITEITEN

Er kan onbeperkt geoefend worden op onze driving range. Het gebouw met 19 overdekte afslagplaatsen biedt de golfer een prachtig uitzicht over de aquarange en de Peelrijtbaan. In de winter periode is de driving range ook verlicht, zodat u ook in de winterperiode uw swing kunt oefenen. Bij de baanstatus staan de actuele dagen dat de driving range verlicht is.

U kunt bij onze ballenautomaat terecht met € 1,- munten of u kunt in het clubhuis een E-Rangesleutel kopen ( € 7,50) waarop u credits voor de ballenautomaat kunt zetten.

Met de E-Range sleutel heeft u een persoonlijke sleutel met oplaadbaar tegoed voor de ballenautomaat op de driving range.  Hoe hoger het bedrag dat u op de sleutel oplaadt, hoe groter het voordeel voor u.

Daarnaast hebben wij zeer ruim opgezette oefenfaciliteiten. Er liggen 4 oefengreens waar u uitstekend kunt trainen. De puttinggreen is zeer geschikt voor het oefenen van uw putts, grote afstanden of kortere putts, er zijn 18 holes gecreëerd in een oppervlakte van ongeveer 300m2. Ook deze is zeer geonduleerd zoals u ook in de baan zelf zult zien. Onze chipping green en pitching green zijn uitstekend geschikt voor het oefenen voor de slagen tot 60 meter naar de green.

Als laatste hebben wij ook een bunker green voor het oefenen van de slagen vanuit de bunker direct aan de green.

Download

Download Swinkelsche Plattegrond

DOWNLOAD

BAANINFORMATIE