Download

Download Swinkelsche Plattegrond

DOWNLOAD

BAANINFORMATIE

Het ontwerp van de 27 holes golfbaan is gemaakt door Golfbaanarchitect Frank Pont. Hij is in 2010 door Golf Weekly uitgeroepen tot meest succesvolle golfbaanarchitect van Nederland.

Natuur, rust en ruimte typeren deze golfbaan! Brede fairways, een goede routing, grote greens met flinke glooiingen en grote bunkers met grillige randen, bos, heide, water; dat is De Swinkelsche. Zowel de 18 holes Championship Course als de 9 holes PAR-3 baan zijn zeer gevarieerd, waardoor de golfer zich nooit zal vervelen!

De golfbaan is zo aangelegd dat u het gehele jaar met buggy en trolley kunt spelen op zomertees en zomergreens, waardoor de baan het hele jaar door qualifying is!

DIRECT CONTACT

Klik hier voor direct contact.

CHAMPIONSHIP COURSE

De 18 holes van de Championship Course liggen op een oppervlakte van zo’n 90 hectare en zijn omsloten door bossen, grote waterpartijen en prachtige heide. De grillig gevormde bunkers maken het plaatje compleet! Verschillende holes zijn op diverse manieren te bespelen waardoor ze een gevorderde golfer voldoende uitdaging bieden, maar door de brede fairways is het ook leuk voor de beginnende speler.

U kunt voor de Championship Course gebruik maken van een buggy.
De lijst met Playing Handicaps voor heren en dames.

PEELRIJTBAAN

Rondom de aquarange en in de bossen liggen de 9 holes van de Peelrijtbaan. De baan heeft zijn naam te danken aan het beekje wat door de gehele golfbaan stroomt. De holes bieden voor een beginnende speler een mooie kennismaking met de golfsport. Ook deelnemers van een clinic kunnen hier een goede indruk van het golfspel krijgen.

Ook de Peelrijtbaan is Qualifying. Klik HIER voor de lijst met Playing Handicaps

OEFENFACILITEITEN

Er kan onbeperkt geoefend worden op onze driving range. Het gebouw met 19 overdekte afslagplaatsen biedt de golfer een prachtig uitzicht over de aquarange en de Peelrijtbaan. In de winter periode is de driving range ook verlicht, zodat u ook in de winterperiode uw swing kunt oefenen. Bij de baanstatus staan de actuele dagen dat de driving range verlicht is.

U kunt bij onze ballenautomaat terecht met € 1,- munten of u kunt in het clubhuis een E-Rangesleutel kopen ( € 7,50) waarop u credits voor de ballenautomaat kunt zetten.

Met de E-Range sleutel heeft u een persoonlijke sleutel met oplaadbaar tegoed voor de ballenautomaat op de driving range.  Hoe hoger het bedrag dat u op de sleutel oplaadt, hoe groter het voordeel voor u.

Daarnaast hebben wij zeer ruim opgezette oefenfaciliteiten. Er liggen 4 oefengreens waar u uitstekend kunt trainen. De puttinggreen is zeer geschikt voor het oefenen van uw putts, grote afstanden of kortere putts, er zijn 18 holes gecreëerd in een oppervlakte van ongeveer 300m2. Ook deze is zeer geonduleerd zoals u ook in de baan zelf zult zien. Onze chipping green en pitching green zijn uitstekend geschikt voor het oefenen voor de slagen tot 60 meter naar de green.

Als laatste hebben wij ook een bunker green voor het oefenen van de slagen vanuit de bunker direct aan de green.

Download

Download Swinkelsche Plattegrond

DOWNLOAD

BAANINFORMATIE