ONBEPERKT GOLFEN VOOR EEN PERIODE NAAR KEUZE

Golfbaan de Swinkelsche introduceert de greenfeecard. Dé optimale mogelijkheid om onbeperkt te spelen gedurende een periode naar keuze.

De eerste gedachte achter de greenfeecard is, dat we graag ook in de winterperiode zoveel mogelijk mensen willen laten genieten van de mogelijkheid om op zomergreens en zomertees te kunnen spelen. De Golfhorst én de Swinkelsche zijn in principe het gehele jaar bespeelbaar met buggy en trolley.
Maar het is natuurlijk ook de uitgelezen mogelijkheid om wanneer je in de zomer op vakantie bent in de omgeving van Someren bijv. een maand lang te genieten van golf zoveel als u wilt.

De overige voordelen van de Greenfee Card zijn:

* onbeperkt spelen op Golfbaan de Swinkelsche in Someren
* onbeperkt spelen op Golfbaan de Golfhorst in America
* geen inschrijfkosten
* geen opzegtermijn
* keuze uit tijdsduur
* keuze uit ingangsdatum
* upgraden mogelijk met bijbetaling

Hieronder vind u de tarieven voor 2024:
De kosten voor de greenfeecard (alle banen Swinkelsche en Golfhorst) zijn:

1 maand onbeperkt greenfee spelen € 200,- 3 maanden onbeperkt greenfee spelen € 525,- 6 maanden onbeperkt greenfee spelen € 900,-

Hiernaast hebben we ook de Par3Card. Dit is, zeker voor beginners, de ideale mogelijkheid om onbeperkt te spelen op de Par-3 banen van de Swinkelsche én de Golfhorst.

De kosten voor de Par3-card (Peelrijtbaan Swinkelsche, Americabaan Golfhorst) zijn:

1 maand onbeperkt par-3 baan € 75,- 3 maanden onbeperkt par-3 baan € 210,- 6 maanden onbeperkt par-3 baan € 375,-

Zo kunt u als u baanpermissie hebt voor de Par-3 baan, of uw GVB heeft optimaal genieten van de mogelijkheid om het golfspel onder de knie te krijgen. Of als geoefende golfer het korte spel trainen.

Het is ook mogelijk om de greenfeecard of Par3Card na aanschaf direct aansluitend aan de afgesloten periode te verlengen. Bijv. van 1 maand, verlengen naar 3 maanden. Je betaalt dan alleen het verschil bij.

Wilt u graag meer informatie over de Greenfeecard of Par3card. Neem dan contact met ons op via info@golfbaandeswinkelsche.nl 

GREENFEECARD