Golfbaan de Swinkelsche heeft een prachtige actie voor een lidmaatschap. Wordt per 1 januari 2024 lid van de Swinkelsche en speel de maanden november en december al GRATIS.

November en december zult u denken? Dan is de baan zeker niet speelbaar. Ja zeker wel! De Swinkelsche is in principe 363 dagen per jaar speelbaar. De baan is zo aangelegd en onderhouden dat er in principe altijd gegolft kan worden op zomergreens en zomertees. (tenzij er sneeuw ligt)

De golfbaan kenmerkt zich o.a. door het grote oppervlak waarop de baan is aangelegd. De baan ligt op zo’n 95 ha. grond en heeft brede fairways en grote geonduleerde greens. Rust, ruimte en natuur staan centraal op de Swinkelsche. U hoort geen vliegtuigen, autosnelwegen. Vroeg in ochtend kunt u zelfs een ree spotten op de baan.

Wilt u eerst eens kennismaken met de baan? Dan kunt u een Greenfeecard kopen. Hiermee speelt u 1 maand voor slechts €180,-.

Indien u lid wordt op de Swinkelsche is het een prachtige bijkomstigheid dat u voor diezelfde prijs ook gratis mag golfen op Golfbaan de Golfhorst in Horst America. U betaalt geen inschrijfkosten en aanmelden is heel makkelijk. De tarieven voor onze lidmaatschappen vind u via deze link. 

Vul het onderstaande aanmeldformulier in. Ingangsdatum 1 januari 2024 zorgt ervoor dat u na betaling van de factuur (voor 1 november) al per november 2023 gratis mag spelen.

 

AANMELDFORMULIER