“Golf is mijn passie” Edith Eijkemans

Graag stel ik mij kort aan u voor. Mijn naam is Edith Eijkemans, PGA A professional en ik ben 29 jaar oud. Vanaf 2015 werk ik met veel plezier als golfprofessional bij golfbaan De Swinkelsche.

Een prachtige, uitdagende baan met unieke oefenfaciliteiten! Na mijn CIOS opleiding met de specialisatie orthobewegingsagogie, heb ik de PGA opleidingen golfprofessional B en A afgerond. Ervaring heb ik opgedaan als professional bij meerdere golfbanen, bij de NGF o.a. als trainer jeugdcoaches, dames- en girlz-golfspecialist, organisatie evenementen o.a. “mevrouw Swanebeker” en het ondersteunen bij golfevenementen zoals o.a. de “KLM open”.

Mijn golfinteresse is breed, maar mijn voorkeur gaat uit naar het geven van golflessen. Ik zie het als een uitdaging om samen met u, met een door mij gemaakt plan op maat, het maximale uit uw golfspel te halen! Ik werk planmatig, methodisch en kijk naar meer dan alleen techniek. Immers, iedereen wil zijn/haar golfspel verbeteren, maar iedereen beweegt anders en bereikt dit anders. Naast een plan op maat worden mijn lessen waar gewenst, ondersteund door mijn TrackMan.U ziet mij van maandag tot en met zondag op de golfbaan en indien u mij nog niet kent, dan hoop ik kennis met u te mogen maken. Spreek mij dan ook gerust aan, ik ben graag tot nadere toelichting bereid. Tot ziens!

Wilt u direct een les inboeken? Dat kan hier!

GOLFPRO EDITH