“Golf is mijn passie” Edith Eijkemans

Graag stel ik mij kort aan u voor. Mijn naam is Edith Eijkemans, PGA A professional. Vanaf 2015 werk ik met veel plezier als golfprofessional bij Golfbaan De Swinkelsche.

Een prachtige, uitdagende baan met unieke oefenfaciliteiten! Na mijn CIOS opleiding met de specialisatie orthobewegingsagogie, heb ik de PGA opleidingen golfprofessional B en A afgerond. Ervaring heb ik opgedaan als professional bij meerdere golfbanen, bij de NGF o.a. als trainer jeugdcoaches, dames- en girlz-golfspecialist, organisatie evenementen o.a. “mevrouw Swanebeker” en het ondersteunen bij golfevenementen zoals o.a. de “KLM open”.

Mijn golfinteresse is breed, maar mijn voorkeur gaat uit naar het geven van golflessen. Ik zie het als een uitdaging om samen met u, met een door mij gemaakt plan op maat, het maximale uit uw golfspel te halen! Ik werk planmatig, methodisch en kijk naar meer dan alleen techniek. Immers, iedereen wil zijn/haar golfspel verbeteren, maar iedereen beweegt anders en bereikt dit anders. Naast een plan op maat worden mijn lessen waar gewenst, ondersteund door mijn TrackMan.U ziet mij op maandag, woensdag en zaterdag op de golfbaan en indien u mij nog niet kent, dan hoop ik kennis met u te mogen maken. Spreek mij dan ook gerust aan, ik ben graag tot nadere toelichting bereid. Tot ziens!

Wilt u direct een les inboeken? Dat kan hier!

PRIVÉ LESSEN

Privé lessen zijn zowel individueel als met meerdere personen te volgen. Je geeft zelf invulling aan de hoeveelheid lessen en de dagen en tijden waarop deze plaatsvinden.

Lestarieven zijn inclusief ballen en oefenmaterialen.

Leskaarten zijn geldig in het jaar van uitgifte.

Privéles los:

1 persoon 25 minuten € 35,00
1 persoon 55 minuten € 65,00
2 personen 55 minuten € 67,00
3 personen 55 minuten € 70,00
4 personen 55 minuten € 75,00

Dit zijn losse lessen, dus geen pakketten zoals 10 lessenpakket of behalen van baanpermissie/hcp 54.
Hierover kunt u meer informatie krijgen, bel of mail Edith dan even.

Wilt u direct een les inboeken? Dat kan hier!

Meer informatie? Bel 0625242489
of mail: info@golfcomplete.nl 

GOLFPRO EDITH